Handlekurv


Handlekurven er tom

0,-

Dere blir lurt...:)

Hei!

Jeg har for tiden lukket ned produktene i nettbutikken.Beklager det.

Men det har en god grunn.

Jeg har fått så masse varer i butikk, og bare en liten brøkdel er lagt ut i nettbutikken.

Jeg ønsker ikke at dere skal tro at jeg har så lite her som det så ut i nettbutikken, så har derfor valgt å gjemme produktene for dere frem til jeg får lagt alt inn her.Dere må gjerne sende meg ei melding eller ringe og spørre om jeg har inne det dere trenger.Ellers er vi aktive på facebook og instagram, og det legges ut en del bilder der.

Vi har et bredt utvalg av både klær og utstyr.kom gjerne innom.Har også fått en god del ridestøvler på lager:)

Det er altså ikke noe problem  å sende i posten heller!

Ønsker dere en fin sommer:) Stoor klem fra Renate

 

Tilbake